Tročlana obitelj iz SICG na meti nepoznatih nasilnika

TROČLANA obitelj iz Srbije i Crne Gore sinoć je u Sesvetama bila meta četvorice nepoznatih nasilnika koji su im razbili automobil, a najstarijeg 80-godišnjeg člana i pretukli, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Motiv napada nije poznat, no pretpostavlja se da je nasilnicima "zasmetala" beogradska registracijska tablica na automobilu "zastava" na parkiralištu u Ulici Ljudevita Posavskog u Sesvetama. Nasilnici su oko 23 sata prišli automobilu, koji se tek parkirao, i odmah počeli lupati rukama i nogama po vozilu u kojemu su se nalazili 80-godišnjak, njegova 74-godišnja supruga i njihova 47-godišnja kćerka.

Nakon što su oštetili prtljažnik, zadnji desni blatobran i suvozačka vrata, jedan od nepoznatih nasilnika bacio je kamen i razbio zadnje vjetrobransko staklo. Tada je 80-godišnji državljanin SiCG izašao, a jedan ga je nasilnik, najvjerojatnije ciglom, udario u leđa, a potom i
više puta nogom. Kako bi se zaštitio državljanin SiCG je pobjegao natrag u automobil, a jedan od počinitelja otrgnuo je zadnju
registarsku pločicu, nakon čega su nasilnici pobjegli u nepoznato.

Napadnuti 80-godišnjak zadobio je hematom i ogrebotinu na vratu, a liječnička pomoć mu je pružena u sesvetskoj policijskoj postaji. Policija nije otkrila njegov identitet.

Pročitajte više