Mladići od 19, 21 i 26 godina istukli čovjeka kod Varaždina pa ga izboli nožem

Ilustracija: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Trojica mladića koja su u Donjem Vratnu u Varaždinskoj županiji napala 30-godišnjaka kako bi mu uzela novac pa ga istukla i ranila nožem završila su u pritvoru, javlja policija.

Policijski službenici PU varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićima u dobi od 19, 21 i 26 godina zbog sumnje na to da su počinili kazneno djelo razbojništva u pokušaju i kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Srušili muškarca s bicikla, udarali ga rukama i nogama po glavi i tijelu pa ga ozlijedili nožem

Oni su u utorak oko 23 sata u Donjem Vratnu pokušali počiniti razbojništvo nad 30-godišnjakom koji je vozio bicikl. Zaustavili su ga na ulici i od njega tražili novac, a kada im ga nije htio dati, srušili su ga na tlo i počeli udarati rukama i nogama po glavi i tijelu.

Nakon toga su mu nožem zadali više reznih i ubodnih rana po tijelu. Liječnička pomoć 30-godišnjaku je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede će se okvalificirati naknadno.

Jučer su mladići uhićeni i dovedeni u PP Varaždin, a danas su predani pritvorskom nadzorniku te je protiv njih podneseno posebno izvješće.

Pročitajte više