Bivša manekenka Ana Grepo ugušila se u kupaonici

BIVŠA manekenka Ana Grepo, pravim imenom Ljiljana, prekjučer je preminula u svom stanu u Osijeku, od posljedica trovanja ugljičnim monoksidom.

Njeno beživotno tijelo u kadi je pronašla njena majka, s kojom je posljednjih mjeseci živjela. Najvjerojatnije je riječ o nesretnom slučaju. Policija pretpostavlja kako je ugljični monoksid iscurio zbog neispravnog bojlera ili plinskih instalacija, koje stručnjaci još pregledavaju.

Aninoj majci bilo je sumnjivo što njena kćer dugo nije izlazila iz kupaonice. Vatrogascima je u 11.19 sati dojavljeno da trebaju otvoriti vrata stana, no, kada su stigli, vrata su već bila otvorena. Anino beživotno tijelo pronašli su u kadi.

Grepo je bila Miss Mediterana

Četrdesetdvogodišnja Ana, koja se rodila u Splitu, iza sebe je imala solidnu manekensku karijeru. Prvi izbor ljepote na kojem je sudjelovala bio je onaj za Kraljicu Hrvatske 1990. godine, kada je bila prva pratilja i u Zagrebu započela manekensku karijeru.  Osvojila je i titulu Miss Mediterana. Kao manekenka radila je u Milanu i Beču.

Devedesetih je bila u dugoj vezi s poduzetnikom Draganom Juriljem. "S njim je otvorila modni butik Virus, kojeg je nastavila voditi i nakon njihovog prekida, do kojeg je došlo prije nekih 12 godina", kazao nam je njen prijatelj Neven Ciganović. On je za Index ispričao kako je Anu taj prekid dosta pogodio, te da se od njega dugo oporavljala.

"S vremenom je ipak opet stala na svoje noge i nastavila voditi butik, ali se u potpunosti povukla iz javnog života. Bila je divna i topla osoba i puno će nam nedostajati", kazao je Neven Ciganović.

Pročitajte više