Trumpov sin dobio pismo s bijelim prahom. Izvori: Prah nije bio smrtonosan

Foto: EPA

Trumpov sin Donald Trump Jr. dobio je na adresu na Floridi prijeteće pismo u kojem je bio bijeli prah. 

Na teren je izašla ekipa hitne pomoći, a izvori upoznati sa slučajem kažu da supstanca vjerojatno nije bila smrtonosna. Prvi je vijest o tome objavio The Daily Beast, a prenio ga je i AP.

Trump Jr. otvorio je pismo u svom kućnom uredu. Šerifov ured Palm Beacha na Floridi otvorio je istragu te je priopćeno da s njima na tome radi i američka tajna služba. Oni su odbili išta komentirati. 

Trump Jr. vrlo je aktivan u očevoj predsjedničkoj kampanji, često je na svim glavnim događajima u kampanji i pojavljuje se u intervjuima u njegovo ime. 

Ovo nije prvi put, 2018. je njegova tadašnja supruga odvedena u bolnicu

Ovo je drugi put da je bijeli prah poslan najstarijem sinu bivšeg predsjednika. 2018. njegova tadašnja supruga Vanessa odvedena je u bolnicu u New Yorku nakon što je otvorila omotnicu naslovljenu na svog supruga koja je sadržavala neidentificirani bijeli prah. Policija je kasnije rekla da supstanca nije opasna.

U ožujku 2016. policija i agenti FBI-a istraživali su prijeteće pismo poslano u stan na Manhattanu brata Donalda Trumpa mlađeg, Erica, koje je također sadržavalo bijeli prah za koji se pokazalo da je bezopasan.

Kuverte s bijelim prahom također su poslane dva puta 2016. u Trump Tower, koji je služio kao Trumpov izborni stožer.

Pročitajte više