Žena u Ljubljani izbodena u gradskom autobusu

U ljubljanskom gradskom autobusu danas je došlo do incidenta u kojem je teško ozlijeđena žena. Nju je nakon svađe muškarac izbo pred ostalim putnicima. Prema navodima policije, napadač i žrtva su se poznavali. Kako je priopćeno iz ljubljanske policije, o događaju u autobusu za Bežigrad obaviješteni su nešto prije 7 sati. Kasnije je policija dodala da je žrtva u napadu teško ozlijeđena, ali da nije životno ugrožena, prenose slovenski mediji.

Prema dosad poznatim informacijama, muškarac je prišao poznanici i ozlijedio je oštrim predmetom. Ozlijeđenu ženu hitna pomoć je prevezla u UKC Ljubljana, a policija je osumnjičenog uhitila na mjestu događaja. Kriminalističko istraživanje je još u tijeku, a osumnjičeni je u policijskom pritvoru. Policija će više informacija o incidentu otkriti sutra na konferenciji za novinare.

Kako doznaje slovenski Dnevnik, incident se dogodio na liniji 14, a muškarac i žena u autobus su ušli na stanici kod Ljubljanskih mlekarni. Sigurnosna kamera navodno je pokazala da umiješani nisu ulazili jedan za drugim, već je između njih bilo još nekoliko putnika.

Kako novine neslužbeno doznaju, muškarac je navodno tada izvukao nož i izbo ženu. Nož mu je navodno pao na tlo, a jedan od putnika ga je navodno podigao i sakrio. U pomoć je priskočio još jedan putnik te su zajedno zadržali počinitelja do dolaska policije.

Pročitajte više