U Crnoj Gori uhićen sadist koji je mladiću u nesvijesti lomio ruke, objavljene slike

Foto: MUP Crne Gore

U CRNOJ GORI danas je uhićen Ivan Kontić, koji je u Novom Sadu sadistički lomio ruke onesviještenom mladiću.

Kako javlja Telegraf, Kontić je krajem kolovoza zajedno s grupom divljaka pretukao mladića. Sadist je mladića toliko mlatio da ga je onesvijestio, a onda ga je nastavio udarati. Na snimci se vidi kako prvo odlazi, a onda se vraća i doslovno lomi obje ruke onesviještenom muškarcu koji nepomično leži na ulici.

Policija Crne Gore danas je priopćila da je u poslijepodnevnim satima u Podgorici uhićen državljanin Crne Gore, kojem su objavili samo inicijale I.K.

Za njim je bila raspisana međunarodna tjeralica za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, koje je izvršio na teritoriju Srbije. MUP Crne Gore objavio je i fotografiju uhićenja.


Foto: Vijesti

Kontić je uhićen u naselju Zabjelo u iznajmljenom stanu. Podsjetimo, sadist je nestao nakon što je brutalno prebio mladića u Novom Sadu, zbog čega je za njim raspisana međunarodna tjeralica.

Pravnik i bivši reprezentativac Crne Gore u judu

Kontić je, kako je ranije objavio srpski Blic, diplomirani pravnik i svojevremeno je bio reprezentativac Crne Gore u judu.

Diplomirao je pravo na Sveučilištu Union u Beogradu, a posljednjih godinu dana radio je u jednom odvjetničkom uredu u Novom Sadu. Bio je upisan i u Odvjetničku komoru Vojvodine kao vježbenik.

Nekoliko mjeseci je, istovremeno, radio i kao zaštitar u kockarnici ispred koje je pretukao mladića. Svoju žrtvu navodno zna otprije i bili su u dobrim odnosima pa nije jasno zbog čega ga je tako brutalno pretukao.

Pročitajte više