U Dubravi poginuo mladi motociklist, na cesti kod Jastrebarskog pregažen pješak

NOĆAS oko jedan sat na križanju ulice Dubrava i Kapucinske ulice smrtno je stradao motociklist, izvijestila je zagrebačka policija.

23-godišnji motociklist izgubio je nadzor nad vozilom i udario u rubnik i stepenice ispred platoa OTP banke. Policija je zbog prometne nesreće zaustavila promet od Ljubijske do Grižanske ulice.

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas deset minuta prije jedan sat kod Jastrebarskog poginuo je pješak. Kako je izvijestila policija, na pješaka je u mjestu Čabdin, na prilaznoj cesti autoputu A1, naletio automobil i usmrtio ga.

Okolnosti nesreće još nisu poznate. Policija je nakon nesreće državnu cestu 310 zatvorila za sav promet.

Kod Daruvara autom naletio na pješake

U nesreći u Doljanima kod Daruvara u subotu, petnaest minuta prije ponoći, lakše su ozlijeđena dvojica 21-godišnjaka. 21-godišnji vozač Opel Kadetta vozio jer iz smjera Kipa prema Daruvaru. Naletio je na mladiće koji su nepropisno hodali desnom stranom Ulice hrvatskih branitelja.

Pješaci su prevezeni u Opću bolnicu Pakrac gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. I pješaci i vozač bili su pijani. Vozaču je izmjereno 1,75 promila alkohola u krvi.

Pročitajte više