U Kini otkazali let pa ljutiti putnici odlučili prespavati u zrakoplovu

ZBOG lošeg vremena pedeset dvoje putnika u zrakoplovu je primilo vijest kako neće uzletjeti, no oni su odbili izaći i prespavati u hotelu već su cijelu noć proveli u svojim sjedalima.

Oko dvjesto putnika ukrcalo se u Pekingu jučer u 20 sati i trebali su letjeti do grada na obali Yantaia. Međutim. Nakon što su tri sata u zrakoplovu čekali hoće li poletjeti ili ne, kineska zračna kompanija je odlučila otkazati let.

To je jako razljutilo pedesetak putnika koji su odbili izaći iz zrakoplova. Među njima je bila i izvjesna gospođica Shi koja si zbog poslovnog sastanka jednostavno nije mogla priuštiti kašnjenje. U tri ujutro zračna kompanija ih je napokon obavijestila kako će ipak poletjeti oko 7.30. Cijelo vrijeme stjuardese su im služile jelo i piće.

Kako javlja Reuters, kineski mediji često izvještavaju o lošoj reakciji putnika kada čuju da će njihov let kasniti, no također kude i zračne kompanije koje putnicima ne daju pravodobne informacije.

Vlada je potrošila milijarde dolara usavršavajući zračne luke i kupujući nove letjelice, no slične situacije se očekuju za vrijeme nadolazećih gužvi, dok budu trajale Olimpijske igre.

J.M.
Foto: Arhiva

Pročitajte više