U klubu na Krku premlaćeni Slovenci. Uhićena tri Hrvata, za dvojicom se traga

Ilustracija: Srecko Niketic/PIXSELL

U noći s petka na subotu došlo je do brutalne tučnjave u noćnom klubu Onyx u Puntu na Krku.

"Sinoć oko 1 sat u Puntu na otoku Krku došlo je do tučnjave u jednom ugostiteljskom objektu te su pri tome ozlijeđena četiri slovenska državljana.  Navedenim osobama medicinska pomoć je pružena u KBC Rijeka i danas su otpušteni iz bolnice. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti ovog događaja", priopćila je policija.

Kažu kako je spomenutim osobama medicinska pomoć pružena u KBC-u Rijeka i da su danas otpušteni iz bolnice.

"Prema dosad utvrđenom, uz spomenute slovenske državljane, u vezu s ovim događajem dovodi se najmanje pet hrvatskih državljana, od kojih su trojica tijekom popodnevnih sati uhićena na Krku i u Rijeci te se nad njima trenutačno provodi kriminalistička obrada. Za ostalim počiniteljima se traga", navodi policija.

Dodaju da je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti ovog događaja.

Na snimci tučnjave, koju su objavila 24sata, vidi se da mladiće iz Slovenije tuku zaštitari kluba. Jedan mladić na snimci leži bez svijesti, dok je drugog zaštitar nokautirao s dva udarca. Također se vidi kako jedan od mladića leži u lokvi krvi, a netko ga okreće da se ne bi ugušio.

Pročitajte više