U kući u Zagorju nađen mrtav muškarac, sumnja se na ubojstvo

Nije fotografija s mjesta događaja Ilustracija: Neva Zganec/PIXSELL

Danas prijepodne u Gornjoj Pačetini kod Krapine pronađeno je mrtvo tijelo muške osobe, doznaje Zagorje.com. Iz Policijske uprave Krapinsko-zagorske potvrdili su da su dojavu o događaju zaprimili u 10:30 sati.

"Zaprimili smo dojavu da je u obiteljskoj kući pronađeno mrtvo tijelo muške osobe. Policijski službenici su na terenu te je očevid u tijeku", rekli su kratko iz PU krapinsko-zagorske.

Zbog sumnjivih okolnosti smrti, policija je o svemu obavijestila Županijsko državno odvjetništvo. Na mjesto događaja stigla je dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu Marina Soldo Petrinić kako bi obavila očevid. Nakon očevida rekla je za Zagorje.com kako je riječ o mrtvom tijelu 64-godišnjeg muškarca, koji je u prizemlju obiteljske kuće živio sam.

"Radi se o sumnji izvršenja kaznenog djela ubojstva. Rukovodila sam očevidom, a sada, nakon što tijelo bude prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, kad se utvrde činjenice vezane za ozljede, tada ćemo moći potvrditi radi li se o ubojstvu ili ne. Počinitelj je, ako se pokaže da je ubojstvo, nepoznat. To će se sve utvrditi daljnjim kriminalističkim istraživanjem", rekla je.

Pročitajte više