U Meksiku ženska banda opljačkala patuljaste hrvače pa ih slučajno ubila

ŽENA, u dobi od 65 godina, uhićena je u Mexico Cityju, pod sumnjom da je s prijateljicom zavela, drogirala pa opljačkala dvojicu patuljastih hrvača, inače blizanaca, pod umjetničkim imenima; El Espectrito II ("Mali duh") i La Parkita ("Mala smrt"), koji su na koncu preminuli, piše BBC.

Patuljke ubile kapi za oči

Patuljci su preminuli zbog prevelike doze kapi za oči, koje su dvije žene, sumnja se, usule blizancima u alkoholna pića. Policija je zasad privela 65-godišnju ženu, a traga se za njenom navodnom suučesnicom, poznatom pod nadimkom - Debela.

Dvojica preminula braće, 35-godišnji Alejandro i Alberto Perez Jimenez, borili su se pod maskama za popularni Lucha Mini hrvački cirkus. Kako je priopćila meksička policija, osumnjičene su žene srele dvojicu hrvača u središtu Mexico Cityja, nakon čega su pristale poći s njima u njihove hotelske sobe.

Umrli jer su maleni

Tamo su, sumnja se, dvojici blizanaca usule, iako možda nisu imale tu namjeru, smrtonosnu dozu kapi za oči u njihova pića, ne uzevši u obzir njihovu malenu konstituciju. Kada su se patuljci onesvijestili, žene su ih pokrale. Uhićena je žena priznala da je upoznala patuljke, no negira da ih je drogirala ili ubila. Tvrdi da je u hotelu ostala samo 20-tak minuta.

Pročitajte više