U Osijeku napadnuta vozačica tramvaja

VOZAČICU tramvaja u Osijeku, Romanu Mujakić, u nedjelju su oko 6.15 sati brutalno napala dvojica mladića i jedna djevojka. Mujakić je ispričala kako je trojac, koji je izgledao pomalo pripito, pokušao ući u tramvaj, a kad im je rekla da kupe kartu, počeli su je vrijeđati. Rekla im je da će pozvati policiju te im je zabranila ulazak u tramvaj.

"Malo su se trgli, rekli da ne zovem policiju te se čak i ispričali, kupili karte, a zatim sjeli u sredini praznog vozila. Tako je bilo sve do okretišta na Zelenom Polju. Pri izlasku iz vozila djevojka je počela histerizirati i vrijeđati bacivši mi karte u lice. Krenula je noktima prema mojim očima, a onda mi i pljunula u lice. Instinktivno sam reagirala i gurnula je od sebe tako da je ispala iz tramvaja, ali me njezin pratitelj, koji je dolazio iza nje, uspio udariti šakom u glavu. Pokušala sam zatvoriti vozačeva vrata, ali ona su se zaglavila, a mladić je krenuo prema meni da me ponovno udari", ispričala je Mujakić Jutarnjem listu, dodajući kako se uplašila da će mladić na nju potegnuti nož.

Uspjela je dohvatiti metalnu šipku za mijenjanje skretnica, koja se nalazila ispod vozačeva sjedišta, te je njome zamahnula prema napadaču. On je dohvatio palicu i počeli su se naguravati. Vozačica tramvaja ga je nekako uspjela izgurati iz tramvaja, a napadači su nakon toga pobjegli. Policija za njima traga.

Pročitajte više