U Osijeku se mladić bori za život. Navodno ga je prebio sin saborskog zastupnika

Screenshot: Google Street View

U VINKOVCIMA je sinoć pretučen mladić. Životno je ugrožen, a navodno ga je pretukao sin jednog saborskog zastupnika. Pretučeni mladić trenutno leži u KBC-u Osijek.

Kako doznajemo od policije, u tučnjavi je sudjelovalo više osoba. Policija nije izašla na intervenciju, već im je za incident dojavljeno tek iz osječke bolnice. Dojava je pristigla u 1 i 30 u noći, kažu nam iz policije. 

>> Ako imate više informacija o ovom događaju javite nam na desk@index.hr ili u inbox naše Facebook stranice

U fizičkom sukobu u centru Vinkovaca jedna osoba je lakše, a jedna teže ozlijeđena, javlja policija. U tijeku je kriminalističko istraživanje u kojemu će se utvrditi identitet sudionika. 

Prema informacijama koje ima Index, radi se o unaprijed dogovorenom obračunu.

Životno ugrožen

Upitali smo policiju mogu li nam potvrditi tko je sudjelovao u tučnjavi. Tvrde kako zasad ne znaju identitet sudionika tučnjave. 

Poslali smo upit osječkoj bolnici kako bismo saznali razmjere i težinu ozljeda pretučenog mladića. 

"Sinoć je u Kliničkom bolničkom centru Osijek zaprimljena osoba s teškim tjelesnim ozljedama, o čemu je obaviještena policija.

Pacijent se trenutno nalazi u teškom stanju te je životno ugrožen", odgovorili su nam iz bolnice.

"Kritično je"

Stupili smo u kontakt s obitelji pretučenog mladića. Nisu bili raspoložen za razgovor, ali rekli su nam kako i oni imaju informaciju da ga je prebio sin saborskog zastupnika.

Rekli su nam je kako su se upravo vratili iz posjete mladiću. Kažu da je kritično. Ispričali su nam je da je mladiću puknula kost u glavi te da ima slomljen nos i polomljenu vilicu.

Pokušavali smo stupiti u kontakt sa saborskim zastupnikom čiji sin je navodno sudjelovao u tučnjavi, ali nismo ga mogli dobiti.

Pročitajte više