U pomahnitaloj pucnjavi na ulici u Washingtonu, troje poginulih i šestero ozlijeđenih

U PUCNJAVI iz automobila koja se sinoć dogodila u Washingtonu, poginulo je troje ljudi, a ranjeno šestero. Prema službenom priopćenju policije, troje je ljudi zadržano u pritvoru zbog sumnje u počinjenje ovog kaznenog djela.

Šefica policije u Washingtonu, Cathy Lanier je rekla da je revolveraš "pucao po gomili". U pucnjavi je stradalo šest muškaraca i tri žene starosti između 20 i 30 godina, a samo je jedna osoba bila maloljetna.

Jedna žrtva pucnjave poginula je na mjestu nesreće, druga je izdahnula do dolaska vozila hitne pomoći, a treća je preminula na operacijskom stolu u bolnici nakon pokušaja liječnika da je spase, objavila je Carolyn Hammond, glasnogovornica bolnice u koju su zaprimljene žrtve pucnjave. Još jedna osoba se nalazi u kritičnom stanju i liječnici se bore za njezin život.

Tri osobe su uhićene, a oružje kojim je izvršen krvavi napad je zaplijenjeno. Policija je uhitila osumnjičenike, nakon što je policijski helikopter pratio kombi iz kojega je izvršena pucnjava. Četiri policijska službenika su pretrpjela lakše tjelesne ozljede tijekom potjere za osumnjičenima i njihova uhićenja.

Pročitajte više