U požaru izgorio pogon za rasijecanje mesa braće Pivac u Vrgorcu

OKO 2:45 sati lokaliziran je požar koji je sat vremena ranije izbio u pogonu za rasijecanje mesa Mesne industrije Pivac u Vrgorcu.

Policija je izvijestila da je u tijeku očevid u koordinaciji s Državnim odvjetništvom. Prema prvim informacijama u požaru je izgorio cijeli kat pogona, a vatra je zahvatila više od tisuću kvadratnih metara prostora.

Na sreću, u tom pogonu u trenutku nije bilo ljudi pa nitko nije ozlijeđen. U požaru je nastala velika materijalna šteta. Policija utvrđuje što je uzrok izbijanja vatre.

Struja došla, proizvodnja organizirana

Od Ivane Erceg iz marketinga Mesne industrije Pivac doznajemo da je proizvodnja jutros organizirana nakon ponovnog dolaska struje te da svi dijelovi sustava funkcioniraju tako da neće biti poremećaja u distribuciji proizvoda.

"Još uvijek ništa ne znamo o uzrocima požara. Šteta je velika, no iznos također nije poznat. Kada očevid završi, znat ćemo nešto više", kaže Erceg.

Dim u pogonu za rasijecanje mesa primijetile su kolege iz treće smjene. U trenutku izbijanja požara izgoreni pogon bio je zatvoren.

"Najvažnije je što nema ozlijeđenih", kaže Erceg, koja je pohvalila vrgoračke vatrogasce za brzi dolazak na intervenciju.

Pročitajte više