U prometnim nesrećama u Gorskom Kotaru jedna osoba poginula, a jedna u komi

U DVIJE prometne nesreće koje su se dogodile danas poslije podne u Gorskom kotaru, jedna je osoba poginula, a jedna je u komi, izvijestila je primorskogoranska policija.

U nesreći koja se dogodila u 17,50 sati u Vučinićima pokraj Vrbovskoga u sudaru dva teretna automobila smrtno je stradala jedna osoba. Izvješće o obavljenjem očevidu još nije stiglo u policiju, pa detelji o toj nesreći još nisu dostupni.

Na poluautocesti u blizini Delnica u nesreći u 14,50 sati teško je ozlijeđen J. P., vozač škode registarskih oznaka PU-654-HK, te se nalazi u komi na Kliničkom bolničkom centru Sušak u Rijeci. On je upravljajući škodom krenuo u pretjecanje teretnoga vozila, pri čemu se izravno sudario s volkswagenom golf, SB-201-CF, kojim je upravljao A. M. (49) iz Slavonskog Broda. Golf se nakon sudara zaustavio na desnom zaustavnom traku, a škoda se okrenula i prevrnula na bok, te udarila u nailazeći peugeot 406 RI-717-JU, za čijim upravljačem je bio B. K. (37) iz Starih Jankovaca. Vozači golfa i peugeuta su po posljednjim podacima zadobili lakše tjelesne ozljede.



Pročitajte više