U prometnoj nesreći u Rijeci dvije osobe poginule, sedam ozlijeđenih

DVIJE osobe su poginule, tri su teško i četiri lakše ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći što se dogodila u tunelu "Katarini" na riječkoj obilaznici, doznaje se danas nakon očevida iz primorskogoranske Policijske uprave

Nesreća se dogodila sinoć u 23,40 sati kad je vozač osobnog automobila marke "wolkswagen polo" D.P. iz Matulja (1978.), vozeći iz smjera Orehovice prema Škurinjama, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, udario u rub kolnika, zatim se odbio od rubnika, prešao na lijevu stranu ceste te udario u osobni automobil marke "škoda favorit" kojim je upravljao S.B. iz Rijeke (1956.) te u automobil marke "wolkswagen golf" kojim je upravljao D.T. također iz Rijeke (1983.).

Od teških ozljeda na mjestu nesreće preminuli su vozač "škode" S.B. i suputnik u "wolkswagen polu" M.Š. (1978.), a teško su ozlijeđeni vozač i suputnici u "wolkswagen polu" D.P. te D.K. (1981.) i A.Đ. (1982.) iz Rijeke. Lakše su ozlijeđeni vozač i suputnici u "wolkswagen golfu" D.T., Z.C. (1984.) iz Rijeke, S.G. (1983.) iz Jadranova i S.P. (1988.) iz Rijeke.

Očevid je obavila istražna sutkinja Sajonara Čulina.

Pročitajte više