U Puli dilao na festivalu, policija mu pretresla stan i našla još droge

Ilustracija: Davor Javorović/PIXSELL

ZBOG prodaje droge na glazbenom okupljanju i posjedovanja streljiva pulska policija kazneno je prijavila 43-godišnjaka iz Labina, koji je predan u pritvorsku jedinicu.

Policija je noćas, petnaest minuta iza ponoći, zatekla 43-godišnjaka na koncertu elektronske glazbe na području Štinjana koji je imao više vrećica sa 6.8 grama kokaina, 5.6 grama MDMA i dva grama heroina te mobilni uređaj i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge.

U stanu je skrivao još droge

Temeljem sudskog naloga policajci su istog dana obavili pretragu stana kojeg osumnjičeni koristi na području Labina, kojom prilikom je pronađeno još 6.5 grama kokaina, 1.6 grama droge MDMA i 1.5 grama heroina te četiri komada pištoljskog streljiva koje je muškarac neovlašteno posjedovao.

Policija je oduzela drogu i pronađene predmete, a s obzirom na to da je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 43-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan u pritvorsku jedinicu policije. Protiv muškarca će policija pokrenuti i prekršajni postupak sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja.

Pročitajte više