U romskom naselju Piškorovec sin ubio oca

U MEĐIMURSKOM romskom naselju Piškorovec blizu Držimurca-Strelca danas se oko 17,30 sati dogodilo ubojstvo kada je s više hitaca iz automatske puške sin usmrtio oca, izvijestila je policija.

Nesreći je prethodio fizički obračun između Slavka Oršuša (48) i njegove supruge Barbare (44). U svađu se umiješao njihov dvadesetogodišnji sin Jerko koji iz kuće uzeo automatsku pušku, koju je nezakonito posjedovao njegov otac, te je ispalio pet do šest hitaca u očevu glavu, izjavila je za Hinu na mjestu događaja glasnogovornica Policijske uprave međimurske Irena Branović.

Slavko Oršuš je na mjestu nesreće preminuo od višestrukih ozljeda. Supruga Barbara prevezena je u županijsku bolnicu Čakovec, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede, koje joj je nanio suprug slomivši joj nos.

Na mjesto nesreće izišla je istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu Snježana Hrupek i zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Čakovcu Sonja Šraj-Slovenc. Očevid do 22 sata nije bio završen.

Osumnjičeni za ubojstvo 20-godišnji Jerko Oršuš priveden je u prostorije Policijske uprave međimurske. Nakon kriminalističke obrade najvjerojatnije će biti priveden u Istražni centar Županijskog suda u Varaždinu.

(Hina) vhač mć

Pročitajte više