U Slavoniji skrivila nesreću i pobjegla. Za par minuta zabila se u isti auto

Ilustracija: Matija Habljak/PIXSELL

Policija je izvijestila da je tijekom proteklog vikenda na cestama Virovitičko-podravske županije evidentirano 10 prometnih nesreća. Jednu od njih u petak ujutro skrivila je 19-godišnja vozačica koja je u nekoliko minuta uzrokovala dvije nesreće.

Vozačica je u 9:40 upravljala osobnim automobilom za vrijeme zimskih uvjeta na cestama bez zimske opreme i na križanju na ulasku u Rušane iz pravca Detkovca, prilikom skretanja u lijevo, nije propustila osobni automobil koji je imao prednost prolaska.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila kojim je upravljala mlada vozačica u stražnji desni bočni dio osobnog automobila koji se kretao cestom s prednošću prolaska, a kojim je upravljao 34-godišnji vozač. Nakon prometne nesreće s materijalnom štetom mlada je vozačica napustila mjesto događaja i nastavila vožnju prema Gradini gdje je u Ulici Vladimira Nazora ponovno uzrokovala prometnu nesreću, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Naletjela na isti auto

Krećući se bez propisane zimske opreme brzinom neprilagođenom uvjetima na cesti, odnosno snježnim padalinama i snijegu na cesti, prednjim dijelom vozila je udarila u stražnji dio istog osobnog automobila kojim je upravljao 34-godišnji vozač, a koji ju je pretekao s namjerom pokušaja zaustavljanja radi prometne nesreće koja se dogodila neposredno prije u Rušanima.

I ova prometna nesreća je bila sa materijalnom štetom, a kod niti jednog vozača nije utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu, objavila je virovitičko-podravska policija.

Pročitajte više