U Splitu napao vozača busa, rekao mu da će ga ubiti i to objaviti na Facebooku

Detalj napada prošlog mjeseca kod Splita Screenshot: Facebook

JUČER u 18 sati splitska policija zaprimila je dojavu o novom napadu na Prometova vozača koji se dogodio dvadesetak minuta ranije na redovnoj liniji prema Trogiru, broja 37.

Riječ je o nepoznatom muškarcu zbog čijeg je napada Prometov vozač zaustavio autobus na jednoj od stanica u Kaštel Kambelovcu, javlja Dalmacija Danas.

Nepoznati napadač tada je napustio autobus, a vozač je nastavio vožnju prema Trogiru.

Prema neslužbenim informacijama, nepoznati je muškarac došao do kabine vozača i pokušao nasrnuti na njega. Do fizičkog napada, srećom, na koncu nije došlo. Iz splitske policije potvrđuju da do fizičkog napada nije došlo i kazuju da se za nepoznatim počiniteljem traga te da je istraga u tijeku.

Iako nije došlo do samog čina fizičkog napada, muškarac je prijetio vozaču. Rekao mu je da će ga ubiti i to objaviti na Facebooku.

Da nije riječ o osobnom napadu nego o napadu na vozača kao vozača Prometa svjedoči to što je napadač pri svojim prijetnjama još kazao da će ubiti njega ili nekog od drugih vozača. Vozač je ostao smiren i usredotočen na vožnju čime je izbjegnuta moguća još gora situacija.

Pročitajte više