U Srbiji u sudaru automobila i kamiona poginula trojica braće

U SRBIJI poginula su tri brata u prometnoj nesreći kada su sa svojim osobnim automobilom marke Opel Astra, prešli na suprotni trak i pritom se sudarili s kamionom na autocesti. Jedan od braće poginuo je na svoj rođendan.

Dvojica braće poginula su na licu mjesta dok je treći preminuo na putu prema bolnici. Stravičan sudar dogodio se jučer na autocesti kada je Opel, beogradskih registarskih oznaka, na klizavoj cesti prešao na suprotnu traku u kojoj je vozio kamion. Došlo je do direktnog sudara kamiona i Astre, prenosi Press. Od jačine udarca kamion je sletio sa ceste i prevrnuo se.

"Astra se velikom brzinom zabila u šleper. Sudar je bio stravičan, mislim da vozač Opela nije stigao ni zakočiti. Prednji dio automobila bio je potpuno smrskan, dijelovi auta letjeli su na sve strane, a kamion se prevrnuo u kanal pored ceste", kazao je očevidac.

Ubrzo su na mjesto nesreće stigli policija, hitna pomoći i vatrogasci. Tijela koja se se nalazila u automobilu izvađena su nakon dva sata. Dvojica braće su bila preminula dok je treći preminuo sat vremena kasnije od teških povreda. Trojica braće su krenula na put u Budvu u posjet svome prijatelju.

Pročitajte više