U Srbiji uhićen monstrum koji je deset godina silovao maloljetnu kćer

SRPSKA policija uhitila je 55-godišnjeg Dragoljuba Š. iz sela Striža kod Paraćina, zbog sumnje da je višestruko i kroz duži vremenski period silovao svoju 16-godišnju kćer.

Otac ju je navodno prvi put silovao kad je nesretna djevojčica imala samo šest godina, u trenutku kad ju je majka ostavila, piše Blic. Na nagovor prijateljice, ona je prije nekoliko dana napokon prekinula šutnju i dugogodišnju patnju te oca prijavila policiji.

Nastrani incestuozni otac u kući je živio s kćerkom i starijim sinom Miloradom, iz ranijeg braka. "Nije imala ni šest godina kada ju je ostavila majka, Dragoljubova druga žena. Dok je baka bila živa, ona je nekako vodila računa o njoj, mada je i ona znala da se nešto događa", ispričao je za Blic Milorad te dodao kako mu je otac kronični alkoholičar.

"Tukao nas je i ucjenjivao"

"Jednom sam ušao u sobu i vidio kako se on odmiče od nje. Učinilo mi se da je zakopčao šlic, ali ništa nisam vidio što bi me potpuno uvjerilo da se nešto monstruozno događa. To se događalo dok je bila mlađa. Pokušao sam ga pitati što to radi, ali odmah bi me napao i prijetio. Tukao nas je i ucjenjivao. Kad je postala starija pitao sam je što se događa, ali ona je samo šutjela", nastavio je Milorad, koji je i sam htio oca prijaviti, ali se bojao da će ga otac ubiti.

Aleksandar Jovanović, učitelj djevojčice, kroz suze je pričao o njoj kao o gladnom djetetu. "Šokirala me je vest o seksualnom zlostavljanju jer koliko god da je strašno, čovjek ipak to ne očekuje", kazao je uznemireni Jovanović. Djevojčica se trenutno nalazi u Centru za socijalnu skrb u Paraćinu, a monstrum od oca nalazi se u pritvoru i čeka privođenje istražnom sucu.

K.S.
Foto: Blic

Pročitajte više