U središtu Ozlja zbog ljubomore ubio nevjenčanu suprugu i njenu kći

U SREDIŠTU Ozlja oko 7.30 sati ubijene su dvije ženske osobe. Svjedoci govore o pucnjavi ispred ljekarne i zgrade Gradskog poglavarstva. Da bi tragedija bila i veća, ubojstvo se dogodilo svega pedesetak metara od zgrade ozaljske policijske postaje.

Policijski očevid i dalje traje, a prema prvim informacijama 52-godišnji Mirko Mihičinec je iz pištolja pucao u svoju nevjenčanu suprugu, 60-godišnju Anu M. i njenu 30-godišnju kćer iz prvog braka, Ivanu P.

Ubojica je nakon pucnjeva u nevjenčanu suprugu i njenu kćer, pucao navodno po prolaznicima, na sreću nitko nije stradao. Policajci koji su se nalazili u neposrednoj blizini brzo su savladali ubojicu, koji je navodno kada je vidio da policajci idu prema njemu odmah bacio pištolj na pod.

U suprugu pucao s leđa pa trčao i za prestravljenim zetom

Mihičinec je u suprugu pucao iz pištolja TT kalibra 7,62 milimetra. Navodno je u nju ispalio čak šest metaka te je preminula na mjestu događaja. I njena kćer je ubrzo nakon pucnjave podlegla teškim ozljedama. Očevici navode kako je Mihičinec u nevjenčanu suprugu pucao s leđa, dok je pokušavala pobjeći!

Kako donosi Radio Mrežnica, veća tragedija je srećom izbjegnuta jer je sa žrtvama u automobilu bio i Mihičinecov zet te djeca od 7 i 8 godina. Nakon što je ustrijelio suprugu i njenu kći, Mihičinec je počeo trčati za zetom koji je s djecom bježao pred njim i izbjegavao metke. Djeca su u šoku, jer su im baka i majka ubijene pred očima.

Motiv je ljubomora?

Navodno je motiv zločina ljubomora. Do sukoba između ubojice i žrtve došlo je i u subotu, što je žena navodno i prijavila policiji. Ana je nedavno navodno ostavila Mirka, koji to očito nije mogao podnijeti te je odlučila otići k obitelji svoje kćeri u Popovaču.

Ubojica je bio zaposlenik jedne ozaljske tvrtke, a njegova nevjenčana supruga iznimno vrijedna žena koja se bavila poljoprivredom. Mještani pričaju da je vezu s Mihičincem započela prije pet godina, nakon što je pobjegla od nasilnog supruga.

Pročitajte više