U Teksasu pronađeno troje napuštene djece, pored njih ljudske kosti

Screenshot: NBC News

U TEKSASU je jučer pronađeno troje napuštene djece, kao i ljudske kosti, koje bi mogle pripadati maloljetniku.

Policija je u apartmanskom naselju zapadno od centra Houstona pronašla maloljetnike u dobi od 7, 10 i 15 godina, priopćio je Ed Gonzalez, šerif okruga Harris.

NBC-jeva podružnica KPRC izvijestila je da je policija pronašla djecu u nedjelju te da bi kosti mogle pripadati njihovom bratu ili sestri.

"Smatramo da pronađene ljudske kosti također pripadaju djetetu"

"Htjeli bismo identificirati tko su njihovi roditelji ili bliža obitelj. Ne želimo za sada ništa spekulirati, istraga je u tijeku. Izgleda da su se sami brinuli jedni za druge, što je zapravo jako tužno. Najstariji maloljetnik je očito dao sve od sebe da zbrine drugu djecu", kazao je Gonzales na konferenciji za novinare.

"Smatramo da pronađene ljudske kosti također pripadaju djetetu, moguće bratu ili sestri napuštene djece. Ljudski ostaci su u objektu bili dosta dugo vremena. U stanu je bilo nešto hrane. Ne znamo kako su je djeca nabavljala. Nismo završili s detaljnom pretragom stana, tako da nemamo sve informacije", dodao je.

Mlađi brat mrtav već godinu dana?

Ovo je srcedrapajuće. Jedinice okruga Harris nalaze se u apartmanskom naselju na adresi 3535 Green Crest, u blizini Addicks Clodine & Westpark Tollwaya. Policija je u stambenoj jedinici pronašla troje napuštenih maloljetnika u dobi od 7, 10 i 15 godina. Unutar objekta pronađeni su i ljudske kosti, koje vjerojatno također pripadaju maloljetnoj osobi", objavio je ured okruga Harris na Facebooku.

Sky News piše da je 15-godišnjak navodno rekao da je njegov mlađi brat mrtav već godinu dana i da se nalazio u susjednoj sobi te da njihovi roditelji već nekoliko mjeseci ne žive s njima u stanu.

Pročitajte više