Tuga u Zadru: Poginuli u teškoj nesreći na autocesti bio je omiljeni policajac

Foto: sindikatpolicije.hr

U TEŠKOJ prometnoj nesreći na autocesti A1 u smjeru Splita, između čvorova Otočac i Perušić, u subotu navečer poginuli su 47-godišnji predsjednik Sindikata zadarske policije Petar Grubić i 54-godišnji Mato Vidak iz Velike Gorice, dok je dvoje policijskih sindikalaca iz Šibenika i Dubrovnika lakše i teže ozlijeđeno.

Ni nakon višesatnog očevida teške prometne nesreće na autocesti A1 kod tunela Grič, nije utvrđeno zašto je 54-godišnji vozač osobnog auta zagrebačke registracije izgubio nadzor nad vozilom i uzrokovao sudar s automobilom zadarske registracije, pri čemu su poginule dvije osobe, a jedna je teško ozlijeđena, izjavila je u nedjelju Hini zamjenica općinske državne odvjetnice u Gospiću, Đurđica Ojurović, naglasivši da će biti potrebna dodatna vještačenja.

"S velikom tugom i žalošću obavještavamo vas da je jučer tragično nastradao naš dragi i voljeni prijatelj i kolega, član Predsjedništva SPH i Glavni povjerenik Glavne podružnice SPH za PU zadarsku, Petar Grubić (47). Obitelji, prijateljima, kolegama i svima koji su ga poznavali i ovim putem izražavamo iskrenu sućut. Posljednji ispraćaj našeg Pere biti će u utorak, 23. veljače 2016. godine u 15:00 sati na mjesnom groblju Podgradina. Dragi naš Pero, počivao u miru Božjem. Neka Ti je laka hrvatska zemlja...

Tvoji prijatelji i kolege, članovi Predsjedništva i zaposlenici Ureda SPH", poručili su ožalošćeni kolege.

Pročitajte više