U Trogiru napadnut prometni redar. Gradonačelnik: Ima ozbiljne ozljede

Ilustracija: Ivana Ivanovic/PIXSELL

GRADONAČELNIK Trogira Ante Bilić je na Facebooku objavio kako je jutros napadnut prometni redar. Poručio je kako "nasilje agresivnih pojedinaca neće tolerirati". "Jutros je naš prometni redar završio s ozbiljnim fizičkim ozljedama zato što je savjesno obavljao svoj posao te mu je pružena hitna liječnička pomoć. Policija je odmah reagirala i privela napadača", naveo je. 

Kriminalističko istraživanje u tijeku

"Šokiran sam jer ovakve situacije nisu slika našeg grada. Ono što želim jasno poručiti je da nećemo trpjeti nasilje bilo kakve vrste niti je ono rješenje za išta. Nitko se ne smije osjećati ugroženo na radnom mjestu zbog minornog dijela pojedinaca koji agresijom i prijetnjama rješavaju svoje probleme i koji bacaju sjenu na sve normalne i pristojne sugrađane. Redaru želim što brži oporavak", dodao je.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske su za Index potvrdili kako su zaprimili dojavu o navedenom događaju i da je privedena jedna osoba. Dodali su kako je u tijeku kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg bi se trebale utvrditi sve okolnosti događaja. 

Pročitajte više