U vikendici Velje Nevolje nađeni bunkeri puni oružja. U njima su likvidirali žrtve?

Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL

VIKENDICU u Ritopeku, za koju se sumnja da je ekipi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića služila za mučenja i brutalna ubojstva, ponovo je opkolila beogradska policija.

Prema neslužbenim informacijama tjednika NIN, istražitelji su pronašli skrivene podzemne prostorije s oružjem i eksplozivom.

Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, prije nekoliko godina sa svojom ekipom preuzeo je vlast na Partizanovom jugu. Mnogi drugi navijači Partizana tada su napustili južnu tribinu jer su smatrali kako Belivuk koristi Grobare samo kao paravan za kriminalni posao. Ekipa Velje Nevolje osumnjičena je za ubojstva, otmice i trgovinu drogom. Povezuju se s brojnim nestancima ljudi u Srbiji posljednjih godina.

Oko kuće su pripadnici policije.

Istražitelji sumnjaju na to da su u tim prostorijama najvjerojatnije provedene likvidacije, piše Kurir.

Specijalci su večeras započeli prikupljanje dokaza, a pretpostavlja se da su novi materijalni tragovi i informacije dobiveni na temelju podataka sa šifriranih telefona, ali i svjedočenja članova skupine koji su odlučili surađivati ​​s tužiteljstvom i policijom.

Prema reporteru Kurira s lica mjesta, kolona oklopnih automobila u pratnji policije stigla je u vikendicu u Ritopeku. Oko vikendice su i pripadnici žandarmerije i policije.

Pročitajte više