U Zagrebu 17-godišnjakinju oteo i izudarao bivši dečko

POLICIJA je dovršila kriminalističku obradu nad 23-godišnjakom kojeg se tereti za protupravno oduzimanje slobode i nanošenje teških tjelesnih ozljeda 17-godišnjoj djevojci, izvijestila je PU zagrebačka.

U srijedu oko 13 sati je mladić s kombijem marke Mercedes MB 100, zagrebačkih registracijskih oznaka, došao do kuće svoje bivše djevojke te je nazvao i rekao joj neka izađe iz kuće, što je ona učinila te ušla u kombi.

Odmah po ulasku u vozilo mladić i djevojka su se verbalno sukobili, a on ju je potom i fizički napao te je spriječio da izađe iz vozila. Vozio ju je po naselju Petruševac i tijekom vožnje je udarao. Kod Savskog ju je nasipa izvukao iz vozila i ostavio, navodi policija.

Djevojka se počela vraćati pješice prema kući, kada je primijetila da se njen bivši u kombiju vraća. Od nepoznatog muškarca, koji se zatekao u blizini, zatražila je pomoć i zaštitu. 23-godišnjak se kombijem zaustavio pokraj njih te je inzistirao na tome da je poveze, no muškarac čiju je pomoć 17-godišnjakinja zatražila, spriječio ga je u tome.

U Klinici za traumatologiju utvrđeno je kako je djevojka teško ozlijeđena, a njen bivši dečko je uz kaznenu prijavu odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

I.M.

Pročitajte više