Ubijen na nasipu u Slavonskom Brodu

PEDESETSEDMOGODIŠNJI D.S. iz Pričca nedaleko od Slavonskoga Broda ubijen je danas na savskom nasipu 3.5 kilometara istočno od svoga mjesta, a sumnja se da je ubijen iz vatrenog oružja.

Svjedoka ubojstva nema, a osumnjičenika M. B. (51) također iz Pričca policija je uhitila i privela na krim obradu. Zbog toga što je bio u vidno alkoholiziranom stanju obrada će biti nastavljena sutra, kaže glasnogovornik Policijske uprave brodsko- posavske Franjo Galić. Očevid su na mjestu događaja obavili istražni sudac i djelatnici policije.

Kako se saznaje od mještana Pričca teško ranjenog D.S. pronašli su sin i šurjak na nasipu gdje je od jutra skupljao sijeno. Vrlo brzo je izdahnuo.

Mještani kažu kako je D.S. bio vrijedan i imućan čovjek. Bio je, tvrde, u dobrim odnosima sa osumnjičenim za ubojstvo s kojim se poznavao od djetinjstva. Osumnjičeni je pak, dodaju, bio sklon piću a volio je i oružje. Policija mu ga je oduzimala ali on bi nabavljao drugo, pričaju mještani Pričca malenog sela smještenog 30 tak kilometra zapadno od Slavonskoga Broda uz rijeku Savu.

Pročitajte više