Nijemac nožem ubio dijete od devet godina pa se hvalio na internetu

Screenshot: Youtube
 
NJEMAČKA policija je u potrazi za Marcelom Heßeom (19) koji je prvo zatočio, a potom ubio devetogodišnjeg dječaka iz susjedstva s 58 uboda nožem., javlja njemački Der Spiegel. Od tada je Heße u bijegu.
 
Nakon ubojstva, Heße je objavio fotografiju i video likovanja pored tijela prekrivenog krvlju na web stranicama koje se inače koriste za razmjenu ilegalnog materijala. Osim toga, video je proslijedio još nekim korisnicima iste stranice. 
 
Policija je našla tijelo ubijenog devetogodišnjaka s ubodnim ranama u podrumu jedne kuće u Herneu u ponedjeljak navečer. 
 
Strah na ulicama
 
"Bojim se jer imam djecu, a i ona su potpuno prestrašena i ne izlaze na ulicu", izjavila je lokalnim medijima Ramona Adomeit, jedna od susjeda devetnaestogodišnjeg monstruma.
 
Marcel Heße je pobjegao pred policijom. On do sada nije imao kriminalni dosje, bio je samotnjak s tek nekoliko prijatelja, a susjedi svjedoče kako bi pored njih uvijek prošao bez pozdrava, spuštenog pogleda. 
 
Policija sumnja kako nesretni dječak nije jedina žrtva Marcela Heßea. Navodno se na dva internet foruma pojavila još jedna fotografija s tijelom uz koje je bilo napisano da je ubijena još jedna osoba. Policija još uvijek nije potvrdila postojanje drugog zločina niti navodne žrtve.

Pročitajte više