Ubojica i žrtva iz Novske razišli su se prije dva mjeseca. Imali su 18-godišnju kćer

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

JUTROS je u Novskoj muškarac ubio suprugu pa sebe. Nešto prije 8 sati 54-godišnjak je ušetao u butik u kojem se nalazila njegova 39-godišnja supruga. Bila je vlasnica butika i u njemu je radila. Suprug, s kojim dulje vrijeme nije živjela, u trgovinu je ušetao s nožem i zadao joj više ubodnih rana od kojih je na mjestu preminula.

Ubojica je potom pobjegao s mjesta događaja. Za muškarcem je trajala policijska potraga, no prije nego što su ga uspjeli uhititi, i sebi je oduzeo život. Policajci su ga pronašli mrtvog.

Potvrđeno je da je muškarac i ranije bio nasilan prema supruzi, a nakon što je 13. kolovoza prijavljen za nametljivo ponašanje, kratko je boravio u zatvoru. No sisačko tužiteljstvo ga je pustilo na slobodu i odredilo mu zabranu približavanja.

Ubojica i žrtva imali su 18-godišnju kćer

Kako doznaje RTL, supružnici su se razišli prije dva mjeseca. Žena je živjela u unajmljenom stanu preko puta butika, s njihovom 18-godišnjom kćeri. Svjedokinja je u razgovoru za RTL ispričala kako je to izgledalo na mjestu ubojstva.

"Ja sam došla ujutro prije 7 sati. Prva sam došla, onda su poslije kolege došle tamo. Ja sam samo čula vrisak i onda sam izletjela van i vidjela njega gdje izlazi. Nešto je gurao, neki predmet u torbu", ispričala je svjedokinja. Odmah je zvala pomoć.

"Ja sam vrištala 'zovite hitnu i policiju' jer znam da nešto sigurno nije dobro jer on je u takvom stanju kakvom je bio psihičkom. S njom sam svako jutro pila kavu", nastavila je svjedokinja.

Pročitajte više