Ubojica koji je suprugu i punicu zapalio u Slavonskom Brodu ne osjeća se krivim

BRUTALNI ubojica 40-godišnje supruge Ružice Konjetić i 79-godišnje punice Ruže Ledić, 44-godišnji Mijo Konjetić iz Slavonskog Broda, danas je pred Sudskim vijećem Županijskog suda izjavio kako se ne osjeća krivim za dvostruko teško ubojstvo na okrutan način.

Njega se tereti da je 1. veljače ove godine došao u obiteljsku kuću svoje punice u Slavonskom Brodu te je podmetnuo požar u kojem su poginule njegova punica i supruga od koje je godinu dana bio odvojen. Brutalni ubojica Konjetić je ušao u kuću i supruzi koja je ležala na kauču zabio nož u trbuh nakon čega ju je polio benzinom i zapalio. Blizu svoje kćerke bila je i Ruža koja je zadobila teške opekline i umrla.

> U Slavonskom Brodu izgorjele majka i kći: Mijo Konjetić osumnjičen za dvostruko ubojstvo

> Konjetić priznao da je suprugu živu zapalio, ne sjeća se da je i punicu zalio benzinom

Danas je na suđenju obiteljsku situaciju toga kobnog dana opisao 19-godišnji Mijin i Ružičin sin Filip. Rekao je kako je majka radila kao sezonac na more te je toga vikenda na Mijin poziv došla u Slavonski Brod jer im je stariji sin Jozo zbog droge završio u zatvoru. Na povratku iz posjeta sinu u zatvoru Mijo je pokušao Ružicu nagovoriti na povratak kući na što ona nije pristala. Sin je za ubojstvo doznao kada je vozio oca iz Sibinja u Slavonski Brod te mu je otac rekao da ga vozi u policijsku stanicu, piše Slobodna Dalmacija. 

Sudski vještak, psihijatar Aleksandar Heid, izjavio je kako Mijo ima poremećaj narcističkog tipa te su njegove mogućnosti shvaćanja tijekom ubojstava bile "smanjene u srednjem stupnju". Suđenje slavonskobrodskom brutalnom ubojici Miji Konjetiću se nastavlja.

Pročitajte više