Ubojstvo isključeno kao uzrok smrti splitske djevojke

UZROK smrti djevojke Marine Marinović (26), koja je prekjučer, tri tjedna nakon nestanka, pronađena mrtva kod Žrnovnice, neće biti poznat prije nego što bude gotova histološka i toksikološka analize tkiva, to jest prije dva do tri tjedna, rekla je patologinja splitske Kliničke bolnice dr. Marija Definis-Gojanović, koja zasad, nakon obdukcije, isključuje nasilje i ubojstvo.

Dr. Definis-Gojanović rekla je da rezultati analiza ne bi trebali biti "spektakularni".

Analiza tkiva i uzrok smrti utvrđuju se uobičajenim postupkom. Histološka analiza tkiva obavlja se u splitskoj Kliničkoj bolnici, dodala je patologinja, no, istaknula je, prednost imaju bolesnici.

Također, s obzirom na to da se toksikološka analiza obavlja u Zagrebu, a traje u prosjeku dva do tri tjedna, uzrok smrti ne može se utvrditi prije nove godine.

Nestanak nesretne djevojke njezin je otac prijavio 24. studenoga, a posljednji su je put živu vidjeli dan prije poslijepodne u Splitu. Policija je pokrenula uobičajene mjere potrage.

Nesretnu djevojku pronašao je mrtvu u subotu poslijepodne 34-godišnji muškarac koji je sjekao drva na brdu iznad Žrnovnice, izvijestila je danas policija, a na Odjelu patologije identificala ju je obitelj.

Pročitajte više