Ubojstvo u Splitu: Ubio majku jer ga je uhvatila dok masturbira?

DINO BABIĆ, 22-godišnji ubojica svoje majke, čini se da je imao seksualnih poremećaja koje su ga na kraju dovele do toga da je ubio svoju majku.

> Dino majku ubio jer mu je htjela odrezati kravatu?!

Naime, kako piše Večernji list, Dinu je uzbuđivalo davljenje, a njegova majka Silvana uletjela je u Dininu sobu dok je masturbirao i istovremeno se gušio svilenom kravatom. Kada je vidio majku, izudarao ju je bakrenim kipićem po glavi, udavio je je golim rukama i svezao joj kravatu oko vrata. Nakon toga nazvao je policiju i mirno se predao.

Babić se brani šutnjom, no pri prvom susretu s policajcima koji su došli na očevid navodno je rekao da ga je majka napala i htjela mu izrezati kravatu, koju je imao na sebi.

Kako smo pisali, Babić je bio sklon nasilnom ponašanju, a još kao maloljetnik s njim se bavio i splitski Centar za socijalnu skrb kada je u jednoj obiteljskoj svađi metalnom šipkom teško ozlijedio oca. Upućen u Dom za odgoj djece s poremećajima u ponašanju na Cresu, gdje se teško uklapao u društvu radi svog agresivnom ponašanja. Prijavljivan je i za razbojništva, krađe, teško ozljeđivanje i drogu.

Pročitajte više