Udruga "Dajmo im šansu" pokreće crowdfunding kampanju za pomoć teško bolesnoj djeci

Screnshot: IndieGoGo

UDRUGA "Dajmo im šansu" danas je pokrenula novi projekt naziva "Ispuni mi želju" kojim žele pomoći teško oboljeloj djeci. Njihov projekt započeo je danas, a za njegovu provedbu pokrenuli su i Crowdfunding kampanju.

U projektu, počevši od danas, svakog dana otvaraju jedno polje malo drukčijeg adventskog kalendara, u kojemu je svako polje želja teško bolesnog djeteta koju je potrebno ispuniti.

Kreiranje mobilne aplikacije "Ispuni želju"

Poručuju kako su do sad obilazili teško bolesnu djecu i darivali ih svim potrepštinama za bolnicu i igračkama, a sada su odlučili nastaviti svoj rad ovim projektom da bi što brže i lakše došli do sve teško oboljele djece i ispunili im skromne želje te barem nakratko vratili osmijeh na njihova lica i olakšali im dane u bolnicama, a roditeljima pružili podršku.

Također su odlučili rad proširiti kreiranjem mobilne aplikacije "Ispuni želju" kako bi postali što dostupniji donatorima i brži u ispunjavanju želja bolesne djece, što je jako bitno u njihovom teškom životnom razdoblju.

Crowdfuning kampanja za izradu mobilne aplikacije

Kako bi skupili sredstva potrebna za izradu aplikacije, pokrenuli su crowdfunding kampanju.

Prvi cilj je skupiti 5 000 dolara koji će biti predujam za kreiranje mobilne aplikacije, a ostatak iznosa za plaćanje i održavanje aplikacije nastojat će prikupljati sponzorstvima, donacijama i članarinama.

"Adventski kalendar je uvod u ovu priču koju ćemo nastaviti kroz aplikaciju pa se nadamo da će njihove skromne želje biti ispunjene jer to je najmanje što im kao društvo možemo pružiti. A želje su zaista raznolike - od špangica za kosu, lopte, lutkica do upoznavanja svojih idola pjevača, nogometaša i slično, pa se nadamo da će na ovaj način njihove želje putem aplikacije biti ispunjene u najkraćem roku. I zato trebamo Vašu pomoć i vjerujemo da ćete imati otvoreno srce za ovu lijepu priču i postati dio nje.

Od srca Vam u ime sve teško oboljele djece zahvaljujemo", poručili su iz Udruge.

Crowdfunding kampanji koju su pokrenuli možete pristupiti putem ovog linka.

Pročitajte više