"Ugledni" meksički vrač Obami prognozira poraz na izborima

MEKSIČKI vrač Antonio Vasquez, koji uživa solidan ugled među lokalnim stanovništvom, predskazao je kako će Barack Obama izgubiti na izborima u studenom ove godine.

"Osjećam kako će Obama izgubiti. Mnogo će ga napadati. Republikanci imaju sav novac u SAD-u i vrše veliki pritisak na njega kako bi radio greške", kazao je Vasquez, najpoznatiji predstavnik tradicionalnog meksičkog vračanja koji tvrdi da pogađa u 80 posto slučajeva.

On se novogodišnjim predviđanjima bavi već 25 godina, s polovičnim uspjehom. Vasquez je, između ostalog, prognozirao kako će ove godine od raka oboljeti još dva južnoamerička lidera. U posljednjih nekoliko godina, od raka su oboljele argentinska predsjednica Cristina Fernandez, brazilska predsjednica Dilma Rouseff, bivši brazilski predsjednik Luiz Inacio Lula da Silva i paragvajski predsjednik Fernando Lugo.

Dobar u predviđanju ekonomskih prilika, loš kada je riječ o ubojstvima slavnih

Vasquez je kazao i kako će Hugo Chavez, koji tvrdi da je pobijedio rak, ponovno teško oboljeti, prenosi BBC. Napomenuo je i kako će ove godine na Siriju biti izvršena invazija i da će s njom biti više problema nego s Irakom ili Sjevernom Korejom. Prošle godine prognozirao je probleme u eurozoni i vraćanje recesije u razvijene zemlje, ali je pogriješio kada je predvidio da će jedan južnoamerički lider biti ubijen.

Njegov najpoznatiji promašaj odnosi se na smrt Britney Spears, kojoj je prognozirao sprovod još 2008. godine.

Pročitajte više