Uhićen pljačkaš Fine u Bolu i njegov pomagač

POLICIJA je uhitila pljačkaša Finine poslovnice u Bolu, na Braču, i njegova pomagača, izvijestila je danas splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Djelatnici Odjela općeg kriminaliteta i policijske postaje na Braču pronašli su i uhitili 44-godišnjeg D.S. iz Zagreba koji je 17. veljače, zamaskiran i prijeteći pištoljem, iz te poslovnice odnio 80.000 kuna.

Njegov pomagač, 25-godišnji A.N. iz Novog Sela na otoku Braču nije sudjelovao u samoj pljački. On je nabavio pištolj pljačkašu, koji mu je nakon pljačke u njegovu stanu dao dio opljačkanog novca.

Pomagač A.N. priveden je sinoć istražnome sucu, koji ga je zadržao do saslušanja, a pljačkaš D.S. poslijepodne će iz policijske postaje na Braču biti priveden istražnome sucu u Splitu.

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava izvijestila je danas i da je u moru u splitskoj luci sinoć oko 20 sati pronađeno truplo nepoznatog muškarca u raspadajućem stanju, a procjenjuje se da je u moru bio od sedam do 14 dana.

Truplo je bilo zaglavljeno u stijenama, te su ga morali izvući ronioci. Budući da na patologiji splitske Kliničke bolnice, gdje je obavljena obdukcija, nije utvrđen identitet napoznatog muškarca i uzrok smrti, provest će de dodatna toksikološka i ostala istraživanja.

Pročitajte više