Uhićena splitska fitness trenerica, pred policijom bacila hrpu kokaina u čarapi

Ilustracija Foto: EPA/Mup

U istražni zatvor na splitskim Bilicama sprovedena je 35-godišnja fitness trenerica iz okolice Splita, uhićena s pola kilograma kokaina.

>>> Na ulici u Kaštelima uhitili ženu, ispalo da je dilerica. Doma joj našli puno kokaina

Podsjetimo, policija ju je zaskočila u četvrtak na ulici na području Kaštela prilikom izlaska iz osobnog automobila. Kada ih je ugledala, pokušala je neprimjetno odbaciti paket umotan u crnu čarapu. U njemu su policajci pronašli vrećicu s otisnutim logom "U" u kojoj je bilo 528 grama kokaina. 

Uz kaznenu prijavu je predana pritvorskom nadzorniku. Nakon toga je privedena u Državno odvjetništvo na kojem je iznijela svoju obranu u kojoj je priznala dilanje kokaina, piše Slobodna Dalmacija.

"Privatna sam trenerica. Bavila sam se prodajom kokaina zbog uzdržavanja sebe i obitelji jer nemam drugih dostatnih prihoda", izjavila je 35-godišnjakinja.

Švercala zabranjene tvari, ima i niz prometnih prekršaja

Ona već od ranije ima optužnicu zbog šverca zabranjenih tvari. Na Općinskom sudu u Vinkovcima protiv nje se vodi postupak po optužnici koja je tereti zbog kaznenog djela neovlaštene prodaje i proizvodnje tvari zabranjenih u sportu. Optužena je nakon što je na tom području 2021. godine uhićena na granici s anaboličkim hormonima. 

Osim toga, u dosjeu ima i niz prometnih prekršaja za koje su je prijavljivale policijske postaje iz Splita, Gospića i Vukovara.

Zbog nje se tukli ispred teretane

Kako saznaje Slobodna, radila je u jednoj od popularnih teretana iz splitskog okruženja te je poznata u tim krugovima. Također, ispred spomenute teretane izbila je i tučnjava zbog nje. Radilo se o osobama iz krim miljea, od kojih su neke osuđivane i zbog dilanja. Trenerica je s jednim od njih bila u ljubavnoj vezi, a u tučnjavi je sudjelovao i njegov tjelohranitelj i partner u poslu. Protiv sudionika su tada podnesene prekršajne prijave, a treneričin osam godina stariji dečko je kraće vrijeme bio u bijegu.

Inače, prošli tjedan je uhićen 33-godišnji djelatnik iste teretane iz splitske okolice s 19.695 komada anaboličkih steroida. Prijavljen je kada su inspektori za droge u njegovom stanu na kaštelanskom području našli zabranjene tvari u tabletama, kapsulama i ampulama.

Pročitajte više