"Ukleta" Kreta : Britanski tinejdžer pronađen mrtav nakon pijanke

ANDRE YOUNG, 17-godišnji Britanac, pronađen je mrtav nakon "masovne pijanke" kojom je preksinoć slavio svoj posljednji dan na praznicima na Kreti. Prema pisanju Daily Maila, tinejdžer je pronađen jučer ujutro u turističkom resortu Malia na spomenutom grčkom otoku.

Sam teturao ulicom

Njegovi roditelji stigli su na otok kako bi identificirali sina koji je na Kreti bio na praznicima s još 12 prijatelja. Njegovo tijelo, s ozbiljnim ozljedama glave, pronađeno je kraj zgrade nedaleko hotela.

Prema trenutnim policijskim izjavama, smrt se ne tretira kao sumnjiv događaj.
Prema riječima jedne svjedokinje, Andre je noć prije smrti viđen kako ispija velike količine alkohola, a posljednji put je viđen kako sam tetura ulicom.

"Znao je da je pijan pa je odlučio napustiti zabavu. Pretpostavljam da je na putu do sobe negdje pao ili udario glavom", rekla je svjedokinja, koja je željela ostati anonimna, i dodala da više od 200 prijatelja Andreu ostavlja poruke na društvenoj mreži Facebook.

Smrt na jezeru

Zanimljivo je da je smrt tinejdžera nastupila svega nekoliko dana nakon incidenta koji se dogodio u istom turističkom naselju, kada je muškarac, također iz Velike Britanije, dobio opekline drugog stupnja.

Podsjećamo, Britanac je uznemiravao Grkinju Marinu Fanouraki, koja mu je nakon nekoliko neuspješnih upozorenja likerom zalila i zapalila intimne dijelove tijela. Grkinja kaže da je sve napravila u samoobrani, a lokalni mediji odmah su je proglasili "nacionalnim herojem".

No, jučer se dogodila još jedna tragedija tijekom praznika. Naime, 14-godišnji Britanac utopio se tijekom plivanja u poznatom jezeru Saint-Estephe u Francuskoj.

Pročitajte više