Upalite svijeće na prozorima za borbu protiv mafije

TEMA večerašnje emisije Latinica u kojoj gostuju Munir Podumljak, Silvije Tomašević i Dragutin Lesar bio je organizirani kriminal i bogatstvo koje je mafija od njega stekla. Denis Latin, voditelj emisije čije je ovotjedno izdanje nazvano "Kome treba oduzeti nelegalno stečenu imovinu" tim povodom je pozvao hrvatske građane da svoju podršku borbi protiv organiziranog kriminala izraze postavljanjem upaljenih svijeća na svoje prozore.

"Na taj način će građani pokazati da podržavaju borbu protiv mafije u Hrvatskoj", kazao je Latin, a poziv građanima da svoje nezadovoljstvo i odlučnost u borbi protiv mafije izraze paljenjem svijeća nekoliko puta je ponovljen tijekom "Latinice".

Građani Zagreba Latinov su poziv shvatili ozbiljno, te su brojne prozore večeras osvjetljavale svijeće. Zagrepčani su očito shvatili da je "voda došla do ušiju" nakon cijelog niza mafijaškog ubojstava u proteklim mjesecima, te su spremni na svaki način podržati borbu organiziranog kriminala koji se, sudeći prema recentnim događajima, zavukao u sve pore naše države.

J.C.
Foto: Index

Pročitajte više