Upiši faks na kojem učiš kroz praksu i studiraj uz nepovratnu stipendiju

Foto: PR

KAKO bi studentima olakšali financiranje studija, američki koledž RIT Croatia svake godine izdvaja više od 2,6 milijuna kuna za stipendije i financijske potpore. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2020. Šanse da dobiješ stipendiju su velike, stoga se PRIJAVI čim prije! Prijava ne košta ništa, a možda te zainteresira!

RIT Croatia - different from day one

RIT Croatia je međunarodni je kampus američkog sveučilišta RIT, poznatog po obrazovanju usmjerenom na razvoj karijere. RIT Croatia provodi sljedeće američke visokoobrazovne studije: 
- Informacijske tehnologije / Web and Mobile Computing 
- Međunarodno poslovanje, te 
- Service Management.

Studij na engleskom jeziku, američka i hrvatska diploma,  program razmjene studenata među kampusima RIT-a (Rochester i Dubai), međunarodno okruženje, fokus na praktično iskustvo, rad u malim grupama i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia. Izuzetno motivirani i studentima posvećeni profesori, minimalna birokracija i administracija te snažna i dobro povezana udruga diplomanata samo su neki od razloga zbog kojih RIT Croatia privlači veliki broj studenata željnih školovanja na inovativan način. Zanima te kako izgleda studirati kod nas? Pogledaj VIDEO o prvom danu brucoša na našem koledžu.

Američko visoko obrazovanje koje te priprema za buduću karijeru

Stečeno radno iskustvo tijekom studija nije više prednost – to se očekuje! Ako među vama ima onih koje sad lovi panika, ne brinite – RIT Croatia ima osmišljen program stručne prakse i mnogobrojnih prilika za stjecanje praktičnih znanja na nastavi i izvan nje. Po uzoru na američki model, jedini u Hrvatskoj imamo pomno osmišljen sustav od 800 – 1200 sati obvezne stručne prakse koje studenti obavljaju u području odabranog studija – znaci financijaši su u financijama, programeri programiraju, marketingaši se bave marketingom, studenti Service Managementa u praksi uče kako je raditi u uslužnom sektoru i na taj način, između ostalog, generiraju potrebna znanja i iskustva za buduće karijere.

Studiraj uz pomoć nepovratnih stipendija – prijavi se odmah i ostvari pogodnosti!

Već godinama pomažemo studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia. Svake godine u te svrhe izdvajamo više od 2,6 milijuna kuna, a možda će te zanimati neki od razloga da se prijaviš:  

  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2020. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. 
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

I na kraju, 70% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia. Drugim riječima, šanse da osvojiš stipendiju su velike – stoga se prijavi čim prije putem OBRASCA ZA PRIJAVU.  

Pročitajte više