Splitska policajka dobila upozorenje šefova, ne smije komentirati rad policije po Facebooku

Screenshot: Index.hr

POLICAJKA PP Kaštela, koja se nalazi već duže na bolovanju, usmeno je upozorena da se ubuduće suzdrži komentara na Facebooku. Učinjeno je to nakon što je prijavljena zbog komentara u kojem poziva na opstrukciju predaje sina Nine Kuluz.

Objavu je napisala uoči posljednje zakazane predaje prije mjesec dana, koja je na koncu otkazana iz sigurnosnih razloga. Umjesto da se sa sinom vrati u Italiju, otac dječaka Alessandro Avenati priveden je na Prekršajni sud u Splitu zbog prijave Nine Kuluz. 

"Neću vam dati da tek tako prođete kraj mene"

U svojoj objavi policajka je napisala kako je plakala od sreće kada je ovrha u lipnju prošle godine odgođena iz proceduralnih razloga. Najavila je svoj dolazak na Pujanke pred zgradu u kojoj živi Cesare.

"Nadam se da ću se opet ponositi svoj plavom braćom, a ako i bude drugačije, jebi ga, svi smo mi samo ljudi i ako budete morali, prođite prvo preko mene, ja sam vaša, ja ću vam oprostiti jer znam kako vam je, ali oprostite i vi meni što vam neću dati da tek tako prođete kraj mene, što ću se boriti da ne dođu do diteta", stoji u njezinoj objavi. 

Policajcima je zabranjeno komentirati rad službe, a pogotovo pozivati na opstrukciju i nepostupanje po nalozima suda. U PU splitskoj procijenili su da će upozorenje biti dovoljno.

Pročitajte više