Splićanin propao s komadom mula u more pa završio u bolnici

Foto: Index

34-GODIŠNJI Splićanin završio je u bolnici nakon što je propao s komadom mula na Benama u more. Splićanin se šetao po dotrajalom mulu koji se nalazi pod upravljanjem Uvale Bene, jedne od Kerumovih tvrtki, koju vodi Tomislav Režić. Pokušali smo danas dobiti i jednog i drugog, ali bez uspjeha.

Po Splićanina koji je propao došla je Hitna pomoć, ustanovljene su, srećom, tek lakše ozljede. O događaju je obaviještena i policija. Oni su se, pak, javili Uvali Bene, a kontaktirali su i Javnu ustanovu Park šumu Marjan. 

Nova koncesija došla u ruke Kerumovog nećaka

Kerum rukovodi Benama već dugi niz godina, a veliki skandal izbio je ove godine kada je Županijska skupština koju vodi Kerumov šogor Petroslav Sapunar novu koncesiju dodijelila tvrtki National. Samo dan nakon što je Skupština glasala o koncesiji za Bene, tvrtka je došla u ruke sina Petroslava Sapunara, koji nam je ustvrdio da o tome nije znao ništa, odnosno, da je eventualno mogao nešto naslutiti. 

Koncesija za Bene pala je par mjeseci kasnije. Društvo Marjan tražilo je da se poništi jer prijedlog koncesije nije dostavljen Ministarstvu zaštite okoliša na suglasnost. Upravo to je utvrdilo i Ministarstvo mora pa su poništili odluku.

Pročitajte više