VIDEO Ravnatelj splitske bolnice o Oparinom stanju: "Ima manje krvarenje u lubanji, rano je govoriti što je"

Foto, Video: Index

GRADONAČELNIK Splita Andro Krstulović Opara završio je jučer u bolnici zbog glavobolje i vrtoglavice. Opari su napravili snimanje CT-om i magnetnu rezonancu.


Ravnatelj splitskog KBC-a Ivo Jurić novinarima se obratio u 16 sati.

50-godišnji Opara dosad nije imao problema s glavoboljama. Pasionirani je biciklist i redovito trenira. Bol je jučer bila neizdrživa te se zbog toga javio u bolnicu. S njim je obitelj, supruga, inače liječnica splitskog KBC-a i djeca.

Sve službene obaveze preuzeli su dogradonačelnici Jelena Hrgović i Nino Vela te Grad nastavlja funkcionirati uobičajeno, naveli su u priopćenju iz Oparina ureda.

"U tijeku je obrada, prerano je govoriti o čemu se radi, tako da ćete biti svaki dan obavještavani o tijeku obrade. Rađen je detaljni CT, nađeno je neko manje krvarenje. Ne bih dalje. Uglavnom, gradonačelnik se dobro osjeća, sve vas pozdravlja. Traje obrada", rekao je ravnatelj bolnice rekavši da će Opara biti nekoliko dana u bolnici.

"To je jedno blaže krvarenje unutar lubanje", rekao je ravnatelj. Na pitanje je li riječ o blažem moždanom udaru, Jurić je rekao kako se može pričati o tome.

Ravnatelj je rekao da Opara nema nikakve teže posljedice, normalno govori i hoda.

"Nemamo što kriti", rekao je ravnatelj bolnice.

Opara je u apartmanu, a ne u civilnoj sobi, otkrio je ravnatelj bolnice.

Pročitajte više