Uz pomoć istine i Boga HDZ-ov šaman Hodak kreće prema petom mandatu

HDZ-OV najdraži šaman iz Saborskog, Luka Hodak, danas je objavio kako je siguran da će osvojiti i peti mandat na čelu toga mjesta, jer je HDZ na strani istine i Boga.

"Nikada nisam skrivao da sam duhovna osoba i da prakticiram duhovnost. Katolik sam i Hrvat. U cijelom ovom slučaju jedino mi HDZ i Katolička crkva nisu okrenuli leđa. Pitate me imam li i dalje podršku čelništva stranke. Meni je najvažnija podrška i potpora mojih birača koji su me i nagovorili da se kandidiram. Ja sam HDZ stvarao 1989. godine, i to na terenu, a ne u zagrebačkim salonima", rekao je Hodak te dodao da je ostao dobar prijatelj sa premijerom Sanaderom i Jadrankom Kosor, piše Večernji list.

> Protiv HDZ-ovog šamana još uvijek nema prijave za novogodišnji tulum, a on juri za petim mandatom

Hodak, koji se "proslavio" smrću Marka Barića u vigvamu na njegovom imanju, je svoju kandidaturu novinarima objavio na hodniku stranačkih prostorija, a uvjeren je u pobjedu zbog "istine i Boga", piše Jutarnji list. O incidentu na njegovom imanju rekao je kako se već 2. siječnja znalo da je Barić umro od srca.

Županijski odbor HDZ-a na čelu s Ivanom Vučićem "pere ruke" od Hodakove kandidature govoreći kako će kandidata izabrati Općinski odbor Saborskog. Istražna sutkinja Županijskog suda u Karlovcu Jasminka Jerinić Mušnjak izjavila je kako postoji vještačenje tijela preminulog, no nije rekla i što u njima piše.

I.Kri.
Foto: Mario Pušić/Cropix

Pročitajte više