UŽAS KOD KNINA Susjedov pas izgrizao 8-godišnjeg dječaka, ima 100 šavova

Foto: Google street view, 123rf

OSMOGODIŠNJI dječak iz Knina, Luka Milak, kojeg je prošlog tjedna napao i teško ozlijedio pas operiran je u splitskom KBC-u i oporavlja se od ozljeda.

Luku je napao susjedov pas, njemački ovčar, i nanio mu ozljede po licu i vratu, kaže dječakov otac Borislav Milak.

Dr. Njegoslav Bušić, iz splitskog KBC-a, koji je operirao Luku, rekao je za HRT da se dječak unatoč ozbiljnim ozljedama dobro oporavlja.

Ravnatelj Osnovne škole Domovinske zahvalnosti Ivan Uzun, koju pohađa dječak, pokrenuo je akciju pomoći i ugodno je iznenađen brzom reakcijom javnosti, građana i medija, koji pomažu na različite načine. Dječakov otac, unatoč teškoj situaciji u kojoj se ova obitelj skromnih materijalnih prilika nalazi, nije sam htio pokrenuti akciju za pomoć, zato je još više iznenađen i zahvaljuje svima na potpori. Lukini roditelji imaju troje male djece, blokiran račun i pod ovrhom su, zbog čega su prijatelji i djelatnici škole odmah pokrenuli akciju pomoći obitelji, budući da putovanja u bolnicu i operacije puno koštaju.

Račun u OTP banci na koji se mogu uplatiti sredstva za pomoć obitelji glasi na ime Luka Milak – IBAN: HR1924070003207053287

Pročitajte više