UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Obitelj pretukla ženu u Indiji palicama za hokej "jer je rodila kćer"

Screenshot: YouTube
 
NA INTERNETU je objavljena uznemirujuća snimka na kojoj obitelj palicama za hokej premlaćuje ženu "jer je rodila žensko dijete".
 
Lokalni mediji su objavili da je žrtva Meena Kashyap (35) iz Patiale u Punjabu. Neki navode da je do napada došlo zbog svađe o mirazu, dok većina medija tvrdi da je suprugova obitelj odbila prihvatiti njeno dijete jer je kćer, a ne sin.
 
Vrlo uznemirujući video prikazuje dva muškarca kako tuku bespomoćnu ženu, koja cijelo vrijeme vrišti i očajnički se pokušava zaštititi. Mediji također navode da je obitelj njenog supruga saznala kako se i ranije žalila na nasilje u obitelji.
 
 
Miraz zabranjen zakonom kako bi se spriječili napadi i ubojstva žena
 
Policija je pokrenula istragu protiv njenog supruga Daljita Singha, njegovog brata Kamaljeeta i prijatelja Gaurava zbog "ometanja posjeda i nanošenja tjelesnih ozljeda".
 
Žrtvin otac je za indijsku novinsku agenciju ANI izjavio: "Žalili smo se zbog ovog problema prošle godine, ali ništa nije učinjeno. U braku su dvije godine i imaju kćer. Suprugova obitelj je zatražila 
700 000 rupija kao miraz".
 
Miraz je u Indiji zabranjen zakonom kako bi se spriječili napadi, zlostavljanje i ubojstva žena koje ga odbiju platiti, ali se unatoč zabrani nastavlja potraživati diljem države. 

Pročitajte više