Uznemirujuća snimka: Teksaški sudac pretukao kćer zato što je skidala glazbu s interneta

SNIMKA teksaškog suca za obiteljsko pravo Williama Adamsa kako tuče svoju kćer sa pojasom izazvala je osudu korisnika interneta, a policija je protiv predstavnika zakona pokrenula istragu.

Snimku je na internet stavila kćer suca, Hillary Adams, a u objašnjenju je napisala da ju je kaznio zato što je sa interneta ilegalno skidala muziku i igre. "Sudac William Adams ne može biti blizu pravosudnog sustava, ako kao roditelj ne može procijeniti što je pravedna kazna. Ne dopustite da ova čovjek više ikada bude izabran. Ova 'presuda' je farsa", napisala je njegova kćer u opisu snimke.

Još gora činjenica što 22-godišnja Hillary pati od cerebralne paralize, a potvrdila je kako ju je otac premlaćivao i ranije. Policija je izvijestila da je protiv suca pokrenuta istraga. Snimka je nastala 2004. godine kada je djevojka imala 16 godina, a sada ju je objavila zato što je Hillary bilo dosta zlostavljanja. William Adams je vidio snimku te je kazao da "nije bilo tako strašno kao što se čini" te da se kćeri ispričao.

Pročitajte više