Vesna Škulić je najnovija kandidatkinja za mjesto čelnika SDP-a

Foto: Facebook

SDP je dobio još jednog kandidata u utrci za mjesto predsjednika stranke. Nakon što je 15. rujna najavila kako razmišlja o kandidaturi, Vesna Škulić je danas potvrdila kako će se kandidirati.

"Znam da mogu i zato sam odlučila; kandidirat ću se za predsjednicu SDP-a Hrvatske i pokazati kako socijaldemokracija ima ljudsko lice.

"Sretan je onaj koji ima dovoljno ponosa da nikada ne govori o sebi, koji se boji onih što ga slušaju i koji ne dovodi u pitanje svoju vjerodostojnost ohološću drugih", napisala je Škulić danas na svojem Facebook profilu.

Podsjetimo, Škulić je prije tri dana na Facebooku napisala kako udovoljava svim uvjetima za tu poziciju.

Škulić: Udovoljavam svim uvjetima

"Slušam, slušam, čitam, gledam i vidim da ne ide prema dobrom! Počele su svađe, a ja ne volim kada se moje kolege svađaju , nedajbože i vrijeđaju! I to sam odlučila prekinuti!

Udovoljavam svim uvjetima: žensko sam, osoba s invaliditetom, socijalno sam osjetljiva, bila sam zastupnica dva mandata, volontirala u Uredu Predsjednika Republike dvije i pol godine bez kune naknade, borila se i borim za načela socijaldemokracije!

Dovoljno sam borbena al ne lupam šakom od stol, znam smiriti situaciju jer sam dobra pregovarač, imam međunarodne kontakte! Volontirala sam za društveno koristan rad godinama! Za vrijeme obnašanja zastupničke dužnosti, zastupnica sam koja je najviše provela na terenu", napisala je.

Pročitajte više